WeDesignIt Blog

Waar techniek en business samenkomen

Nieuwste blogposts

 • Interview: Stage applicatie- en media ontwikkelaar

  De MBO studie applicatie- en media ontwikkelaar is onlangs verkort van vier naar drie jaar. WeDesignIt stagiair Bodhi zat nog in het vierjarige traject. Dat betekent stagelopen in het derde en het vierde jaar. Erg? Allerminst!
  ​In een stage applicatie- en media ontwikkelaar komt er veel op je af: school brengt wat theorie bij. Op stage wordt deze aan de praktijk gelinkt. En dat blijkt niet altijd een schoen die past als gegoten.. 

 • Website laten maken: wat kost dat?

  Het is de typische vraag die voorbij komt op verjaardagen: "Wat kost dat nou, zo'n website laten maken?". Het antwoord is altijd lastig te formuleren. Want: Om wat voor website gaat het? Na wat doorvragen is doorgaans de constatering: Het moet geen standaard website worden, volledig zelfstandig aan te passen zijn en 200 euro is wel het maximale bedrag.

   

  Prijs- en waardebepaling van digitale diensten en niet (echt) tastbare goederen blijft lastig, ook voor de (beoogde) bouwers. Met onderstaande tips kunt u zich wel alvast voorbereiden op het gesprek en een beeld vormen over de kosten die erbij komen kijken om een website te laten maken. Daarbij stippen we ook wat mogelijke concessies aan die u zou kunnen doen om de kosten te drukken of te verdelen over de tijd.