Verantwoord ondernemen volgens WeDesignIt

Onze bijdrage aan Flakkee en een beter milieu

Verantwoord ondernemen: voor nu en later

De komst en beschikbaarheid van het internet en alle informatie die het bevat is zowel een zegen als een vloek. Van kleding tot dat ene woord waar u niet op kunt komen: het internet biedt uitkomst. Kranten zijn inkt op dode bomen die vervangen worden door nieuws apps. En apps en websites werken altijd goed.. toch? Vervolgens lezen we in diezelfde apps over beveiligingslekken, gegevens die op straat liggen en hoe uw persoonlijke informatie gebruikt wordt om u 'passende advertenties' te tonen. Verantwoord omgaan met gegevens als persoon en als informatieverwerker is in toenemende mate belangrijk. Deze bewustwording is één van de kernwaarden die we onze stagiairs bijbrengen.

Jeugd heeft de toekomst

Al eens een 1,44" floppy getoond aan iemand van 12? De techniek gaat dusdanig hard dat heel weinig jongeren u kunnen vertellen wat het is. Op school leren kinderen zelfs al vroeg programmeren. Wat alleen vaak vergeten wordt is welke verantwoordelijkheden, standaarden en beveiligingen daarbij komen kijken. We hebben nu de kans om een betere en veiligere online toekomst te creëren. Die kans moeten we benutten: dat is verantwoord ondernemen. Daarom hebben we als Erkend Leerbedrijf elk jaar een stageplek om een student op te leiden volgens geldende normen, waarden en standaarden en met bewustwording over problematiek en impact van gegevensbeveiliging.

Verantwoord ondernemen: mensen helpen met techniek

Als iets slechts tijd kost en het kan mensen helpen: waarom niet? Automatisering vervangt banen, brengt banen en verandert banen. Maar hoe vinden we een baan? Door automatisering! Met onze jarenlange ervaring in de vacature branche weten we wat er verwacht wordt van een vacature site en hoe deze moet werken. Tijd uittrekken om iets terug te doen voor de maatschappij: dat vinden wij verantwoord ondernemen. Maandelijks bezoeken reeds duizenden mensen de gratis vacaturesite WerkOpFlakkee om een (nieuwe) uitdaging te vinden op Goeree-Overflakkee.

​Online bestaat niet zonder offline

Er moet immers iemand zijn die uw website maakt. Maar zonder klant is er ook geen website nodig! Een website is een extra instrument voor uw bedrijf. Gelukkig zijn er meer instrumenten en dat juichen wij toe. Daarom steunen wij het lokale initiatief Trots Op Flakkee: een glossy die elk half jaar uitkomt en de mooie kanten, mensen en ondernemers van Goeree-Overflakkee in beeld brengt.