WeDesignIt is een SBB erkend leerbedrijf

Kansen voor lokaal talent

Sinds 2016 is WeDesignIt een officieel SBB erkend leerbedrijf voor de MBO opleiding Applicatie en Mediaontwikkelaar niveau 4. Deze opleiding heeft het tweede leerjaar een stageperiode van september tot en met januari (de eerste helft van het schooljaar) en het derde leerjaar heeft de tweede helft: van februari tot en met juni.

Wat SBB erkend leerbedrijf inhoudt

Om door het SBB erkend te worden als leerbedrijf komt er een adviseur praktijkleren vanuit het SBB langs om te beoordelen of het bedrijf voldoende capaciteit en kennis in huis heeft om effectief een (of meerdere) student(en) te begeleiden tijdens hun stageperiode en ze voor te bereiden op de arbeidsmarkt. Deze begeleiding is in de ruimste zin van het woord: het gaat niet alleen om kennis, maar ook om omgangsvormen en gebruiken.
De SBB accrediatie is geldig voor 4 jaar. Inmiddels zijn we reeds op de helft van onze eerste periode als SBB erkend leerbedrijf en bevalt het ons erg goed. Het opleiden van en werken met studenten is een welkome aanvulling op onze werkzaamheden. Studenten uit de regio Goeree-Overflakkee hebben over het algemeen weinig opties tot stage in de buurt. Wij proberen dan ook zoveel mogelijk lokaal talent te helpen om de ICT op Goeree-Overflakkee verder te stimuleren.

SBB Erkend Leerbedrijf

Stage Applicatie en Mediaontwikkelaar

Volg je de studie Applicatie en Mediaontwikkelaar niveau 4 en ben je op zoek naar een stage? Dan ben je bij ons aan het juiste adres. Check onze vacaturepagina om te zien of / wanneer de stageplek beschikbaar is. Wil je meer weten over de stage en of het iets voor jou is? Lees hier de stage ervaring van Bodhi, die in 2017 en 2018 stage gelopen heeft bij WeDesignIt en inmiddels bij ons werkt als Junior Web Developer.

Is backend jouw ding?

Als technisch bureau hebben we een passie voor de onderliggende techniek. Naast het bouwen van backend(s) kom je dan ook in aanraking met servers en virtuele machines. Uiteraard zal er ergens een koppeling met de frontend plaatsvinden, dus je stage zal erg divers zijn. Let wel: slechts een klein percentage zal uit frontend bestaan. Als je dus op zoek bent naar een stagebedrijf waar je je frontend kennis kunt uitbreiden, zoek dan op stagemarkt.nl naar media bureau's (zoals bijvoorbeeld onze partner PRSC in Rotterdam). Zij werken wel dagelijks met deze technieken en hier leer je logischerwijs dan ook elke dag daarover.

Plan vooruit!

Ondanks dat we een SBB erkend leerbedrijf zijn, worden we niet alleen via SBB's stagemarkt benaderd. Controleer zo spoedig mogelijk bij je opleiding wanneer de stageperiodes zijn om te zorgen dat je niet achter het net vist! Een aantal scholen zijn van nature erg laat met het doorgeven van de periodes waardoor het vinden van een stage erg lastig is.