WerkOpFlakkee

Vacatures op en voor Goeree-Overflakkee

Sinds 2015 is de vacaturesite WerkOpFlakkee de plaats om een baan te vinden op Goeree-Overflakkee. Uit gesprekken met de ondernemers op het eiland bleek dat er niet zozeer gebrek aan werk was, maar:

  • lang niet alle ondernemers met uitzendbureau's willen of kunnen werken
  • er geen vacature sectie op de website was gebouwd (of de website was niet eens vindbaar)
  • werkzoekenden gaan niet alle individuele websites af

Een beetje hulp kon dus geen kwaad..

Vacatures gemeente Goeree-Overflakkee

Voor veel inwoners van Goeree-Overflakkee zijn (over)volle bussen en files gewoon geworden: voor werk moet men immers richting de randstad is de gedachte. Op het eiland zelf zijn echter genoeg ondernemers die zitten te springen om personeel en deze met regelmaat buiten het eiland vinden, waardoor we allemaal onnodig in de file staan en later thuis zijn dan nodig. WerkOpFlakkee biedt een overzicht van vacatures op en rond de gemeente Goeree-Overflakkee. Dagelijks zijn we op zoek naar websites van (veelal onderbelichte) werkgevers op Goeree-Overflakkee om ze een handje te helpen op het gebied van het vinden van personeel of stagiairs. Naast de werkgevers helpen we werkzoekenden door het sollicitatieproces eenduidig, laagdrempelig en eenvoudig te houden zodat iedereen kan solliciteren op WerkOpFlakkee. Eerder hebben we een waaier met infographics uitgebracht als samenvatting voor werkzoekenden bij de zoektocht naar een baan op Flakkee. Onze inspanningen zijn opgemerkt en beloond door de Gemeente Goeree-Overflakkee: middels een samenwerking tussen WeDesignIt en de Gemeente Goeree-Overflakkee gaan we ons komende tijd inzetten om zowel online als offline zoveel mogelijk Flakkeënaren aan een baan te helpen.

Online vacatures Goeree-Overflakkee: WerkOpFlakkee

logo WerkOpFlakkee

Online kunt u terecht op https://www.werkopflakkee.nl,
op ons Twitter kanaal @WerkOpFlakkee en
onze Facebook pagina volgen op https://facebook.com/WerkOpFlakkee.

Offline vacatures Goeree-Overflakkee: GO-Markt

Als u liever naar een locatie met vacatures, computers en intermediairs gaat, dan bent u van harte welkom bij de GO-Markt in de bibliotheek in Middelharnis:

Kerkepad 11
3241 CH Middelharnis

Routebeschrijving

logo WerkOpFlakkee

WerkOpFlakkee: Van Flakkee, voor Flakkee

Samengevat is WerkOpFlakkee een vacature site gemaakt op Goeree-Overflakkee vóór Goeree-Overflakkee. Het gehele systeem bestaat uit meerdere componenten waarbij onze crawler het werkpaard achter de schermen is. Als je weet hoe iets moet, waarom zou je niet inzetten voor het goede?

Begonnen als experiment

WerkOpFlakkee begon als een klein experiment binnen WeDesignIt naar aanleiding van onze gesprekken met andere ondernemers. Door onze ervaring met job websites en systemen was het oprichten geen probleem. De motivatie om iets terug te doen voor Goeree-Overflakkee was doorslaggevend om het project ook daadwerkelijk in gang te zetten. Na drie maanden was de eerste versie van WerkOpFlakkee.nl een feit. Inmiddels zijn we al behoorlijk wat revisies verder en bevat de website maandelijks zo'n 110 tot 150 vactures op en rond Goeree-Overflakkee, afkomstig van zo'n 35 websites, en we zijn nog lang niet klaar!

Gratis vacatures plaatsen op Goeree-Overflakkee

Wij zijn van mening dat het vinden van personeel geen prijzige aangelegenheid hoeft te zijn. Plaats daarom gratis uw vacatures op WerkOpFlakkee of ga langs bij de GO-Markt.