Wat we doen

U vraagt, wij draaien: een full-service ervaring

In de tegenwoordige wereld kunt u bijna niet meer om automatisering heen: wie wel een winkel heeft, maar geen webshop mist een grote groep potentiële klanten. Code vervangt routines die nu door medewerkers worden afgehandeld waardoor de routine altijd hetzelfde wordt gedaan én de medewerker efficiënter op andere vlakken ingezet kan worden: automatisering kan inkomsten vergroten en kosten besparen. Grote kans dat uw organisatie profijt kan hebben van online automatisering. Heeft u hier zelf geen kennis van? Dan zijn wij uw technische counterpart!

Ondersteuning

Een vangnetje is soms fijn. U kunt ons inschakelen in elke fase van uw online plan.

Wat doen we als technische counterpart?

Letterlijk vertaald zijn wij uw technische tegenhanger: we zorgen ervoor dat u online hetzelfde gaat doen als wat u nu offline doet. Wij geloven erin dat u als ondernemer de expert bent op úw gebied. Onze expertise ligt op techniek en het leggen van de koppeling met business: Door uw kennis te vertalen naar een technische implementatie sluiten uw digitale bedrijfsvoering en processen aan op de echte wereld. U kunt hierbij denken aan koppelingen met voorraadbeheer, administratie, webshops van uzelf of partners, verkoop platforms en nog veel meer.

Full-service ervaring voor nieuwe én bestaande projecten

Veel internetbureau's doen "alles". Het is echter meer regel dan uitzondering dat alles niet optimaal verzorgd wordt of er, door het ontbreken van kennis, concessies gedaan worden waar u later pas achter komt. Het is beter om alles over een beetje te weten dan een beetje over alles. WeDesignIt gelooft dan ook niet in full-service bureau's en kiest bewust niet voor de full-service bureau benadering om op alle vlakken uw project te perfectioneren. Daar zijn we ook heel eerlijk over: Ons netwerk bevat specialisten op het gebied van design, gebruikerservaring, zoekmachine optimalisatie (SEO) tekstschrijvers en uiteraard front- en backend technieken. Op basis van uw eisen en wensen kiezen we uit ons netwerk van specialisten diegenen de expertise hebben die past bij uw opdracht. Hierdoor bent u op alle vlakken verzekerd van het beste resultaat. Door onze full-service benadering zijn wij uw aanspreekpunt: U levert de input, wij zorgen voor de rest.

Problemen met uw huidige website oplossen

Veelal worden wij ingeschakeld wanneer het leed al geschied is: de programmeur of het "full-service" bureau heeft een project opgeleverd wat vroeg of laat niet geheel (of soms zelfs geheel niet..) functioneert. Het project is klaar, betaald en support wordt niet geleverd: U heeft iemand nodig die u kan helpen. Een full-service bureau zal u vaak onnodig een (dure) nieuw te bouwen oplossing adviseren zonder naar de kosten / baten te kijken. Neem contact met ons op voor een inventarisatie, analyse óf second-opinion.

Onderhoud: een website of systeem is nooit af

Ook als uw bedrijf veel verkopen of leads realiseert via uw website is er geen garantie dat dit morgen nog zal zijn: Één van de meest gemaakte fouten is dat een website of systeem als "af" wordt beschouwd. Een website / web applicatie heeft altijd onderhoud nodig. De mate waarin hangt af van hoe uw bedrijfsvoering verandert, uw wensen veranderen, maar ook hoe de techniek vooruit gaat en de markt verandert!

Support contract afsluiten: kostenspreiding en voordelig op lange termijn

Het klinkt als onnodig en duur, maar onze ervaring leert anders: Net als bij auto's is het beter om periodiek onderhoud te laten plegen dan elk jaar een nieuwe nodig te hebben. Naast het kostenaspect hoeft u niet telkens het wiel opnieuw uit te vinden, houdt u consistentie in uw online vertegenwoordiging en gaat uw website veel langer mee waardoor uw Return On Investment gemaximaliseerd wordt.

Qua kosten weegt het niet op tegen herbouw: Voor kleine websites kan het bijvoorbeeld voldoende zijn om twee uurtjes per 3-6 maanden in te plannen voor kleine optimalisaties en aanpassingen zodat u weer helemaal up-to-date bent.