WerkOpFlakkee

Javascript / PHP / SEO optimalisatie / Serverbeheer

Het doel van WerkOpFlakkee is om werkgevers van Flakkee te voorzien van goed personeel en inwoners van Flakkee aan een baan te helpen. In het ultieme geval matchen we werkgevers van Flakkee aan werknemers van Flakkee. Het platform is in korte tijd uitgegroeid tot dé vacature site voor Goeree-Overflakkee. Waar wij normaalgesproken bij ontwikkeling van projecten gebruikmaken van gespecialiseerde partners, is de website is een compleet eigen productie van WeDesignIt. Op technisch gebied is alle kennis die we over de afgelopen jaren hebben opgedaan op het gebied van programmeertechnieken, SEO optimalisatie, grafisch ontwerp, en server configuratie hierin verwerkt. Maandelijks trekt deze site duizenden bezoekers, waarvan een deel solliciteert op het aanbod.
Werkgevers kunnen middels een abonnementsvorm één of meerdere vacatures plaatsen en de sollicitaties indien gewenst afhandelen via het platform. Wij zorgen voor de online promotie van de vacatures middels onze social media kanalen, website en nieuwsbrieven. Naast vacatures vervult WerkOpFlakkee een maatschappelijke rol door elke week minimaal 1 blogpost of interview te publiceren om zo werkgevers en sollicitanten te informeren over ontwikkelingen op de arbeidsmarkt en wijzer te maken over hun rechten en plichten. U kunt hierbij denken aan contractsvormen, de verschillen hierin, arbeidsvoorwaarden, maar ook vraagstukken over hypotheken met betrekking tot een dienstverband of uitkering komen aan bod.
Samen met de Gemeente Goeree-Overflakkee zijn we bezig om de dienstverleningen beter op elkaar aan te sluiten. Gezamelijk willen we de ondernemers van Goeree-Overflakkee een presentatie platform te bieden en sneller en kosten-efficiënter aan personeel te helpen. Daarnaast willen we de inwoners van Goeree-Overflakkee op de best mogelijke manier informeren en aan een baan helpen. Derhalve ondergaat de website actieve ontwikkeling en zijn we continu op zoek naar feedback en doen we ook offline campagnes om zo nog meer mensen te bereiken.
Zoekt u personeel of juist werk op Flakkee? Kijk dan op https://www.werkopflakkee.nl