PersC

Laravel / PHP / Scrum master / Systeemontwerp

Voor een digital agency is het altijd fijn om developers in de eigen gelederen te hebben. Dit communiceert niet alleen sneller, het bevordert ook de samenwerking tussen de grafisch ontwerpers en de technische realisatie. Dit zorgt ervoor dat er kosten-efficiënter ontwikkeld kan worden, maar voornamelijk dat de klant krijgt waar hij om vraagt.
In de huidige markt is het echter lastig om (ervaren) programmeurs te vinden. Derhalve heeft PersC ervoor gekozen te starten met een aantal junior developers. De theorie is echter altijd anders dan de praktijk, dus zochten zij een interim senior developer om de juniors zoveel mogelijk vanuit de praktijk te ondersteunen en hun integratie in het bedrijf te versnellen.
Twee dagen per week zit Patrick bij PersC om de developers te sturen waar nodig, vraagstukken op te lossen en kennis en werkwijzen over te dragen vanuit zijn (praktijk)ervaring. Bij (nog) te complexe situaties of bij onderbezetting springt hij bij om ervoor te zorgen dat de beloftes naar de klant toe waargemaakt worden.