Hotelvrijmibo

PHP / Wordpress

Hotelvrijmibo is een organisatie die vrijdagmiddagborrels organiseert voor de hotellerie branche. Deze netwerk events zijn toegankelijk voor iedereen die in een hotel werkzaam is.
De huidige website wordt op korte termijn vervangen door een site die verder geautomatiseerd is. De website is voornamelijk informatief van aard, waardoor het WordPress platform een prima keuze is.
De vrijmibo’s bieden ruimte aan een bepaalde hoeveelheid gasten. Om toegang voor bezoekers makkelijker en sneller te regelen dan momenteel, is gekozen om de bewezen plugin Event Espresso te gebruiken om (gratis) toegangskaarten te verstrekken en hiermee eenvoudig gastenlijsten op te stellen. Door het internationale karakter van de hotellerie business, is WPML ingezet om de website meertalig te maken. WeDesignIt heeft voornamelijk cosmetische aanpassingen aan de website gedaan, op aangeven van de designer. Verder hebben we de RSS plugin geschreven welke de website voedt met streams van andere websites, waaronder hotelprofessionals.