Hotelprofessionals

Google maps / Javascript / PHP / SEO optimalisatie / Serverbeheer / Snelheid optimalisatie

In een markt die continu in beweging is, moeten de koplopers blijven ontwikkelen om hun positie te handhaven. Hotelprofessionals is één van die koplopers als het gaat om hotel vacatures. De site bevat informatie over het werken in een hotel, vacatures en informatie over de aangesloten hotels.
Voor de aangesloten hotels bevat het een systeem om vacatures te beheren, automatische selectie procedures en HR mogelijkheden.

Voor dit project verzorgt WeDesignIt het onderhoud aan de servers, de software, bugfixes en feature toevoegingen. Het platform groeit zienderogen. In de afgelopen periode zijn daarvoor dan ook verbeteringen doorgevoerd op het systeem, alsmede op de onderliggende servers. De servers zijn geschaald en worden gemonitord. Momenteel wordt de SEO onder handen genomen, alsmede de rapportage mogelijkheden om conversie te maximaliseren en werkzoekenden een nog beter aanbod te kunnen bieden. Daarnaast wordt de snelheid geoptimaliseerd door de inzet van Varnish, welke tevens als load balancer kan fungeren.