Diensten

Ontwikkeling

separator

Ontwikkeling is onze core business. We kunnen functionaliteit toevoegen aan uw huidige project, of een compleet nieuw project bouwen van A tot Z.

Onderhoud

separator

De wereld staat niet stil, het internet al helemaal niet. Uw bedrijf is ook continu in beweging en uw website zou dit ook moeten zijn! Om mee te gaan met de tijd en aan te sluiten bij uw bedrijf, kunnen wij uw website onderhouden. Zo is uw offline en online strategie altijd up-to-date!

Probleemoplossing

separator

Beveiligingsupdates, bugs of dingen die nét niet lekker lopen: ze komen altijd voor en vaak net op het verkeerde moment. WeDesignIt heeft jarenlange ervaring met het opsporen en herstellen van fouten in web software en web servers. Hierdoor kunnen we u tijdig voorzien van een oplossing en geven we u inzicht in het hoe en waarom.

Consultancy

separator

U heeft een idee, maar wilt weten of dit uitgevoerd kan worden? Misschien is er technisch wel meer mogelijk dan u denkt! Door onze ervaring met lange termijn projecten weten we als geen ander waar rekening mee gehouden dient te worden bij een project. U kunt ons zien als uw technische partner bij het uitdenken van uw concept. Indien gewenst kunnen we dit mogelijk ook voor u realiseren en/of de bouw coördineren.

Technisch project management

separator

Met name grotere web applicaties hebben behoefte aan structurering. Alles valt of staat met een goed plan bij de start van een project. Op basis van onze ervaring met lange termijn web projecten kunnen we middels de SCRUM methodiek uw project vanaf het begin in goede banen leiden en uw project een succes maken.